Legolcsóbb költöztetés Győrben - költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás

+36-70 300-1980

Költöztetés, fuvarozás, tehertaxi 3000 Ft/fuvar - Hívjon minket: +36-70/300-1980

Költöztetés árak Győr

Költöztetést hétköznap, hétvégén, vagy akár ünnepnapon is végzünk. Rugalmas munkavégzés, gyors és szakszerű költöztetés. Igény esetén a költöztetéshez rakodókat is tudunk biztosítani. Szabad kapacitás esetén a költöztetést azonnal el tudjuk kezdeni!

Azonnali költöztetés Győrben ár: 3.000.- Ft / Fuvar

Tehertaxi Győrben valamint a Győr környéki településeken. Bútort vásárolt, de nem tudja hazaszállítani? A nagyobb műszaki cikk nem fér be az autójába? Vállaljuk csempe, járólap, OSB lap, gipszkarton szállítását otthonába. Megbízható tehertaxi szolgáltatás.

Azonnali tehertaxi Győrben ár: 3.000.- Ft / Fuvar

Fuvarozás Győrben valamint a Győr környéki településeken. Nagy méretű tárgyat szeretne szállítani? A nagyobb műszaki cikk nem fér be az autójába? Vállaljuk csempe, járólap, OSB lap, gipszkarton szállítását otthonába. Megbízható fuvarozás szolgáltatás.

Azonnali fuvarozás Győrben ár: 3.000.- Ft / Fuvar

Bútorszállítás Győrben valamint a Győr környéki településeken. Bútort vásárolt, de nem tudja hazaszállítani? Használt bútort szeretne szállítani, de nem fér be az autójába? Cégünk vállalja új-és használt bútorok szállítását. Megbízható bútorszállítás Győrben és Győr környékén.

Azonnali bútorszállítás Győrben ár: 3.000.- Ft / Fuvar