Legolcsóbb költöztetés Győrben - költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás

+36-70 300-1980

Költöztetés, fuvarozás, tehertaxi 3000 Ft/fuvar - Hívjon minket: +36-70/300-1980

Bútorszállítás Győr

Azonnali bútorszállítás Győrben: 3.000.- Ft / Fuvar

Bútorszállítást hétköznap és hétvégén egyaránt végzünk. A bútorszállításhoz nem szükséges időpontot foglalnia. Mivel több teherautóval dolgozunk, ezért azonnal el tudjuk kezdeni a bútorszállítást a megrendelést követően. A bútorszállítás mellé a bútorok rakodását is el tudjuk végezni Ön helyett. Bútorszállítás rakodó munkásokkal is az Ön igényei szerint.

Legyen szó újonnan vásárolt vagy használt bútorról, teherfuvarozó cégünk a bútorszállításban igen nagy gyakorlatra tett szert az évek folyamán. A bútorszállításban nem ismerünk kompromisszumos megoldást, a szállítandó bútort minden esetben a legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Szállításnál és rakodásnál mindig szakszerűen dolgozunk, takaróanyagokat és speciális rögzítő hevedereket biztosítunk a biztonságos bútor szállításhoz.

Bútorszállítás megrendelése:

Hívja a 06 70 300 1980-as telefonszámot a bútorszállítás megrendeléséhez
Kérjük mondja meg mikorra szeretne bútorszállítást rendelni
Kérjük röviden ismertesse, mit szeretne szállíttatni (használt bútor, új bútor, ágy, stb.)
Kérjük mondja meg, honnan-hová szeretné a bútorszállítást megrendelni
Kérjük ismertesse hányadik emeletről hányadikra szeretne bútorszállítást rendelni
Kérjük mondja el, kér-e rakodó személyzetet

A bútorszállítást tiszta rakterű teherautókkal végezzük. A biztonságos szállításhoz minden szükséges eszközt biztosítunk. Teherautóink bélelt rakterűek, kifejezetten bútorszállításhoz vannak kialakítva, a szállítandó bútorokat takaróanyagokkal védjük a sérülésektől. A biztonságos fuvarozáshoz a bútokat speciális hevederekkel rögzítjük. Bútorszállításunkat precizitás és körültekintés jellemzi. Teherautó vezetőink a bútor szállítás során különösen óvatosan vezetnek, kerülik a hirtelen gyorsítást és fékezést, garantálva ezzel is a szállított bútorok biztonságát.

Egy időben akár több bútorszállító autót is tudunk biztosítani, ezért nálunk a bútorszállításhoz nem szükséges időpontot foglalnia.

Bútorszállítással kapcsolatos további információk

Bútorszállítás Győrben és a környező településeken

Cégünk bútorszállítást Győrben és a környező településeken egyaránt vállal. Győrből vidékre, vidékről Győrbe és vidékről-vidékre is elvégezzük a bútorszállítást. A vidéki bútorszállítás esetén is tudnunk biztosítani rakodókat. Bútorszállítást az alábbi településeken vállalunk: Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Abda, Öttevény, Kunsziget, Börcs, Enese, Kóny, Ikrény, Rábapatona, Koroncó, Győr-Ménfőcsanak, Győrszemere, Tét, Felpéc, Tényő, Győrújbarát, Nyúl, Écs, Ravazd, Pannonhalma, Győrság, Pázmándfalu, Nyalka, Töltéstava, Pér, Mezőőrs, Bőny, Bana, Bábolna, Nagyszentjános, Gönyű, Vének, Kisbajcs, Nagybajcs, Vámosszabadi, stb. További településekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Bútorszállítás időpont foglalás nélkül

Nálunk nem szükséges az előzetes időpont foglalás. A bútorszállítás Győrben akár a megrendelést követően azonnal meg tudjuk kezdeni. Mivel több teherautóval dolgozunk, ezért nálunk nem szükséges hetekkel előre időpontot foglalni. Hétvégi bútorszállítás esetén javasoljuk néhány nappal előre jelezze megrendelését, mert abban az időszakban akár több költöztetést is végezhetünk.

Bútorszállítás rakodókkal

Bútorszállítást igény esetén rakodó munkásokkal is tudjuk vállalni. Nem szükséges a rakodást önállóan végeznie, cégünk rakodói a bútor mozgatásához minden szükséges eszközzel el vannak látva.

Bútorszállítás emeletes házból vagy emeletes házba

A bútorszállítást cégünk vállalja emeletes házból emeletes házba akár rakodással együtt is. Egyes panel épületek fel vannak szerelve teherlifttel, mely a személylift mögött található. Ez a teherlift sok esetben nem látható, a személylift hátsó ajtajának kinyitásával érhető el. Javasoljuk a bútor szállítása előtt érdeklődjön közös képviselőjénél, és a teherlift kulcsát a szállítás megkezdése előtt szerezze be. A teherlift használatával a szállítás ideje jelentősen lecsökkenthető.

Bútorszállítás előkészítése

Bútorszállítás előtt érdemes megkérni a szomszédokat a lépcsőházban található tárgyak, bútorok, virágok elpakolására. A falon lévő virágtartók és virágok, képek leszerelésére, melyek jelentősen megnehezítik a bútor mozgatását a szűk lépcsőházakban.