Legolcsóbb költöztetés Győrben - költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás

06 20 513 3723

Költöztetés, fuvarozás kedvező áron - Hívjon minket: 06 20 513 3723

Fuvarozás Győr

Fuvarozás Győrben valamint a Győr környéki településeken. Nagyobb műszaki cikk nem fér be az autójába? Vállaljuk csempe, járólap, OSB lap, gipszkarton szállítását otthonába. Bútort vásárolt, de nem tudja hazaszállítani? Megbízható fuvarozás szolgáltatás.

Azonnali fuvarozás Győrben kedvező áron

Fuvarozás szolgáltatásunk hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető. Nálunk nem szükséges időpontot foglalnia, akár azonnal is igénybe tudja venni fuvarozás szolgáltatásunkat. Cégünk több autóval is rendelkezik, szükség esetén akár rakodómunkásokat is tudunk biztosítani.

Legyen szó újonnan vásárolt vagy használt bútor, műszaki cikk vagy más nagyobb tárgy teherfuvarozásáról, cégünk nagy gyakorlattal rendelkezik a fuvarozás szolgáltatás területén. Szállításnál és rakodásnál mindig szakszerűen dolgozunk, takaróanyagokat és speciális rögzítő hevedereket biztosítunk a biztonságos szállításhoz.

Fuvarozás megrendelésének menete:

  1. Kérjük hívja a 06 20 513 3723-as telefonszámot a fuvarozás megrendeléséhez
  2. Kérjük mondja meg mikorra szeretne fuvarozás rendelni
  3. Kérjük röviden ismertesse, mit szeretne szállíttatni (bútor, műszaki cikk, építőanyag)
  4. Kérjük mondja meg, honnan-hová szeretné a fuvarozás megrendelni
  5. Kérjük ismertesse hányadik emeletről hányadikra szeretne fuvarozás rendelni
  6. Kérjük mondja el, kér-e rakodó személyzetet

A fuvarozás szolgáltatást tiszta teherautókkal végezzük. A biztonságos szállításhoz minden szükséges eszközt biztosítunk. Teherautóink bélelt rakterűek, kifejezetten tehertaxiként vannak kialakítva, a szállítandó bútorokat takaróanyagokkal védjük a sérülésektől. A biztonságos fuvarozáshoz a bútokat és egyéb nagyobb tárgyakat speciális hevederekkel rögzítjük. A fuvarozás szolgáltatásunkat precíz munkavégzés jellemzi. Teherautó vezetőink a szállítás során különösen óvatosan vezetnek, kerülik a hirtelen gyorsítást és fékezést, garantálva ezzel is a szállított tárgyak biztonságát.

Egy időben akár több fuvarozást is tudunk biztosítani, ezért nálunk nem szükséges időpontot foglalnia fuvarozás szolgáltatásunkhoz.

A fuvarozás egyszerű feladatnak tűnhet, de sokan tudják, nem mindegy milyen céget bíznak meg fuvarozás elvégzésével. A szállítás során a legfontosabb szempont, hogy a fel-és lerakodáskor ne sérüljenek meg a szállítandó áru. Ezen kívül ügyelni kell a teherautó egyenletes terhelésére is. A megfelelő pakolási sorrenddel a teherautó raktere maximálisan kihasználható. Fontos szempont az is, hogy a sérülékeny áru megfelelő letakarásával és rögzítésével elkerülhető legyen azok sérülése.

Fuvarozásal kapcsolatos további információk

Fuvarozás Győrben és a környező településeken

Cégünk nem csak Győrben, de a környező településeken is vállal tehertaxizást. Vállalunk Győrből vidékre, vidékről Győrbe és vidékről-vidékre is áru szállítást. A vidéki szállítás esetén is tudnunk biztosítani rakodókat. Fuvarozást az alábbi településeken vállalunk: Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Abda, Öttevény, Kunsziget, Börcs, Enese, Kóny, Ikrény, Rábapatona, Koroncó, Győr-Ménfőcsanak, Győrszemere, Tét, Felpéc, Tényő, Győrújbarát, Nyúl, Écs, Ravazd, Pannonhalma, Győrság, Pázmándfalu, Nyalka, Töltéstava, Pér, Mezőőrs, Bőny, Bana, Bábolna, Nagyszentjános, Gönyű, Vének, Kisbajcs, Nagybajcs, Vámosszabadi, stb. További településekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Fuvarozás időpont foglalás nélkül

Nálunk nem szükséges az előzetes időpont foglalás. A fuvarozás Győrben akár a megrendelést követően azonnal meg tudjuk kezdeni. Mivel több teherautóval dolgozunk, ezért nálunk nem szükséges hetekkel előre időpontot foglalni. Hétvégi fuvarozás esetén javasoljuk néhány nappal előre jelezze megrendelését, mert abban az időszakban akár több költöztetést is végezhetünk.

Fuvarozás rakodókkal

Tehertaxink igény esetén rakodó munkásokat is tud biztosítani. Nem szükséges a rakodást önállóan végeznie, cégünk rakodói az áruk mozgatásához minden szükséges eszközzel el vannak látva.

Fuvarozás emeletes házból vagy emeletes házba

Cégünk vállalja áru teherfuvarozását emeletes házból emeletes házba akár rakodással együtt is. Egyes panel épületek fel vannak szerelve teherlifttel, mely a személylift mögött található. Ez a teherlift sok esetben nem látható, a személylift hátsó ajtajának kinyitásával érhető el. Javasoljuk nagyobb áru szállítása előtt érdeklődjön közös képviselőjénél, és a teherlift kulcsát a szállítás megkezdése előtt szerezze be. A teherlift használatával a szállítás ideje jelentősen lecsökkenthető.